چای سفید نیوشا
چای سفید – محصول جدید نیوشا
1396-09-11
آویشن
آویشن
1396-09-15
Rate this post

خواص چای سفید: صدها سال است که چینی ها چای سفید را می نوشند اما این چای تا همین اواخر خارج از چین ناشناخته بود. طعم جذاب چای سفید آن را به نوشیدنیِ محبوبی بین مصرف کنندگان چای در سراسر دنیا تبدیل کرده است. برگ های این چای به رنگ سبزِ خاکستری با کرک هایی سفید رنگ است و نوشیدنی آن، به رنگ زرد متمایل به سبز با عطر و طعمی شیرین است. این چای نخستین بار در مناطق سونگجی، فودینگ و جیانی یانگ در چین تهیه شد. چای سفید شبیه چای سبز اما میزان تخمیر آن کمتر است. در فرآیند آماده سازی برگ های آن، غنچه های باز نشده ی درختچه ی چای را می چینند و پیش از این که برگ های چای خشک شوند، آنها را بخار می دهند. پس از خشک کردن برگ ها، کرک های چای، سفید رنگ می شوند به همین دلیل، این چای به چای سفید مشهور شده است. چای سفید، غنی از آنتی اکسیدان هایی است که بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند.

1-چای سفید و کاهش فشارخون

پژوهش ها نشان می دهد که پلی فنول های چای سفید، عملکرد عروق را بهبود می دهند. مصرف این چای مایعات موجود در رگ های خونی را کاهش می دهد و با تقویت دیواره ی مویرگ ها، به کاهش فشارخون کمک می کند.

2-چای سفید و سلامت قلب

پژوهشی منتشر شده در نشریه ی آمریکایی اپیدمیولوژی نشان می دهد که نوشیدن چای، از خطر ابتلا به بیماری های قلبی می کاهد. اپی گالوكاتچين گالاتِ (EGCG) چای سفید، به کاهش فشارخون و کلسترول LDL کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی ـ عروقی را هم کاهش می دهد. چای سفید در مقایسه با چای سبز و سیاه بالاترین میزان کاتچین را دارا است. پژوهش ها نشان می دهد که مصرف 2 فنجان چای سفید یا بیشتر در روز، خطر مرگ ناشی از حمله ی قلبی را تا 50 درصد کاهش می دهد.

3-چای سفید و مدیریت وزن

چای سفید به دلیل دارا بودن سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها، متابولیسم بدن را افزایش می دهد و به کم شدن اشتها کمک می کند. همچنین به دلیل داشتن کافئین، وزن را کاهش می دهد. مطالعات نشان می دهد که مصرف چای سفید از رشد و توسعه ی سلول های جدید چربی جلوگیری می کند.

4-چای سفید و کمک به رشد مو

چای سفید منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها به ویژه اپی گالوكاتچين گالات(EGCG) است که تاثیر عمیقی بر رشد و نمو مو دارد. چای سفید با مهار رادیکال های آزاد به تقویت فولیکول های مو کمک می کند وسبب افزایش طول مو می شود. این چای، خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد. بنابراین، استفاده از عصاره ی آن روی پوست سر، فولیکول های مو را در برابر هر گونه آسیب محافظت می کند و با تغذیه ی سلول های مو به کاهش ریزش آن ها کمک می کند.

5-چای سفید و مبارزه با عوارض پیری

قرار گرفتن در معرض اشعه های مضرخورشید، استرس و تغذیه ی نامناسب می تواند به پوست آسیب بزند و سبب پیدایش چین و چروک زودرس و از دست دادن خاصیت ارتجاعی پوست شود. آنتی اکسیدان های چای سفید خواص ضد پیری دارند وسبب محافظت پوست در برابر این عوامل می شوند. چای سفید همچنین به محکم تر و درخشنده تر شدن پوست کمک می کند.

6-چای سفید و سرطان

پژوهش های محققان دانشگاه ایالتی اورگان نشان می دهد که چای سفید نسبت به سایر چای ها پتانسیل بیشتری برای مبارزه با سرطان دارد. پلی فنول های چای سفید مسئول این خاصیت هستند. این ترکیبات با تخریب میتوکندری سلولی، سلول های سرطانی را از بین می برند و حتی می توانند به جایگزینی برای شیمی درمانی تبدیل شوند. چای سفید خطر ابتلا به سرطان هایی مثل روده ی بزرگ، پروستات و معده را کاهش می دهد، موتاسیون و جهش را بهتر از چای سبز مهار می کند و خاصیت ضد سرطانی آن نسبت به چای سبز بیشتر است.

7-چای سفید و سلامت دهان و دندان

 فلوراید، تانن و فلاونوئیدهای چای سفید، رشد باکتری های مضر دهانی را مهار می کنند و خطر ابتلا به پوسیدگی دندان را کاهش می دهند. تانن، فعالیت آمیلاز بزاق را مهار می کند به گونه ای که پتانسیل پوسیدگی زا بودن مواد غذایی حاوی نشاسته را کاهش می دهد. این ترکیب همچنین از رشد باکتری استرپتوکوکوس موتانس(عامل مهم تشکیل پلاک های دندانی) جلوگیری می کند. کاتچین چای سفید هم رشد باکتری های پلاک دندان را مهار می کند.

چای سفید نیوشا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *