مواد لازم:
چای ماسالا نیوشا: یک قاشق غذا خوری
شکلات داغ تلخ نیوشا: ۱ عدد
قهوه فوری ویژه نیوشا: ۱ عدد
موز: ۱ عدد
شیر: یک فنجان
بستنی: ۲۰ گرم
پودر گل سرخ : برای تزئین
طرز تهیه :
چای ماسالا نیوشا را در آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. هات چاکلت تلخ و قهوه فوری نیوشا را با چای آماده شده ترکیب کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود. موز ، شیر و بستنی را داخل مخلوط کن ریخته با هم ترکیب کنید و داخل لیوانی که چای آماده شده بریزید. در انتها هم با پودر گل سرخ معجون را تزئین کنید.