سفرانو
سفرانو
۱۳۹۷-۰۲-۲۷
مینتیلون
مینتیلون
۱۳۹۷-۰۲-۲۷
Rate this post

مواد لازم:

چای ماسالا نیوشا: یک قاشق غذا خوری

شکلات داغ تلخ نیوشا: ۱ عدد

قهوه فوری ویژه نیوشا: ۱ عدد

موز: ۱ عدد

شیر: یک فنجان

بستنی: ۲۰ گرم

پودر گل سرخ : برای تزئین

طرز تهیه :

چای ماسالا نیوشا را در آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. هات چاکلت تلخ و قهوه فوری نیوشا را با چای آماده شده ترکیب کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود. موز ، شیر و بستنی را داخل مخلوط کن ریخته با هم ترکیب کنید و داخل لیوانی که چای آماده شده بریزید. در انتها هم با پودر گل سرخ معجون را تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *