نخستین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران با حضور اعضای علمی کالج آمریکایی پزشکی ورزشی (پروفسور رونالد جی موگان و پروفسور سوزان شیرفز)، دکتر بابک شادگان از دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا، اساتید، متخصصین، محققین و دانشجویان کشورهای انگلیس، ایتالیا، کانادا، اسکاتلند، ترکیه و دانشگاه های داخل کشور، از روز چهارشنبه مورخ ۲۶ مهر ماه ۱۳۹۶ به مدت سه روز در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (مجموعه گسترش) برگزار شد.
بخش هایی از این کنگره عبارت بودند از:
– سخنرانی پژوهشگران خارجی و داخلی
– ارائه نتایج آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی
– جلسات پرسش و پاسخ
– کار گروهی به منظور تبادل نظر و ارتقاء سطح عملکرد پزشکان، کارشناسان تغذیه و تربیت بدنی
و …
به گزارش نوش سنتر (نماینده مستقل دمنوش نیوشا) به نقل از نیوشانیک، دکتر عسل طیبی، از نمایندگان فروش ارشد نیوشانیک، نیز سه مقاله با موضوع «اثرات چای سبز نیوشا و چای ترش نیوشا بر دیابت نوع ۲ و همچنین اثرات چای سبز و آلوورا نیوشا بر چاقی و اضافه وزن (احساس سیری و کاهش وزن)» ارائه نمود. این مقالات توسط متخصصین بین المللی نقد و بررسی گردید و در نهایت، مورد تأیید کنگره قرار گرفت.
پروفسور رونالد جی. موگان و دکتر عسل طیبی
پروفسور سوزان شیرفز و دکتر عسل طیبی
حضور احمد عیوضی، مدیرعامل شرکت نیوشانیک، در کنگره
دستاورد این مقالات در کارگاهی با عنوان «چای سبز، سلامت و ورزش» با حضور سرکار خانم دکتر طاهری و جناب آقای دکتر سبزی ارائه گردید و در مورد خواص چای سبز نیوشا گفتگو شد.
در بخشی از این مقالات می خوانید:
«این مطالعه نشان می دهد که نوشیدن چای های کیسه ای حاوی چای سبز، آلوورا و چای سیاه به مدت ۶ هفته، بیشتر از رژیم کاهش وزن در زنان چاق و یا دارای چاقی مفرط، در وزن، شاخص توده بدن (BMI)، دور کمر و درصد چربی بدن مؤثر است اما در احساس سیری تأثیری ندارد.»