خواص و فواید چای ترش
۱۳۹۶-۰۹-۲۶
لاغری با دمنوش نیوشا
لاغری با دمنوش نیوشا
۱۳۹۶-۰۹-۲۶

خواص و فواید چای و دمنوش کرن بری

کرن بری
۳/۵ - (۱ امتیاز)

چای و دمنوش کرن بری خوش طعم – یک بسته ترکیبات مغذی- می تواند برای بدن شما سلامتی را به ارمغان بیاورد! این چای گیاهی می تواند با سایر چای ها یا آب میوه ها ترکیب شود و سطح سلامتی شما را افزایش دهد. هر فنجان چای کرن‌بری حاوی مواد معدنی و ویتامین های متنوع مانند ویتامین C، K و E است. همه این مواد مغذی برای سلامتی ضروری هستند. این درختچه همیشه سبز کوچک یکی از گنجینه های طبیعت است که باید بخشی از رژیم غذایی روزانه شما باشد. برخی از فواید چای کرن‌بری شامل موارد زیر است:

۱- نوشیدن این چای به جلوگیری از زخم ها و سایر بیماری های دهان مانند التهاب لثه کمک می کند.

۲- این چای سلامتی بخش می تواند برای کاهش وزن مصرف شود. چای کرن‌بری به چربی سوزی از طریق از بین بردن سموم کمک می کند. ارگانیک اسیدهای موجود در آن باعث کاهش وزن می شوند. ترکیب چای سبز و کرن‌بری برای سلامتی مفید است چراکه هر دوی آن ها حاوی ترکیبات مغذی ضروری هستند و باعث کاهش وزن می شوند.

۳-  این چایِ سم‌زدا برای عملکرد صحیح کلیه و سیستم لنفاوی مفید است.

۴- چای کرن بری باعث افزایش میزان متابولیسم بدن می شود و ۳ فنجان از این نوشیدنی دارویی می تواند توسط افراد بزرگسال برای کاهش هر گونه مشکلات سلامتی مصرف شود.

۵- این چای در روند درمان سرطان به خصوص سرطان های معده و سینه کمک کننده است.

۶- عملکرد آن باعث کاهش میزان کلسترول در بدن و جلوگیری از بیماری های قلبی – عروقی می شود.

۷- چای کرن‌بری برای عملکرد صحیح کبد مناسب است.

۸- درمان عفونت های دستگاه ادراری، یکی از فواید مهم چای کرن‌بری است. چای کرن‌بری به عنوان یک عامل پاک کننده عمل می کند و باکتری ها موجود در دستگاه ادراری را از بین می برد و باعث جلوگیری و درمان عفونت دستگاه ادراری می شود.

*اگرچه چای کرن‌بری برای فواید سلامت بخش متنوع آن مصرف می شود، اما باید در هنگام مصرف به نکات ذیل نیز توجه کنید:

۱- کرن‌بری حاوی غلظت بالای اگزالات است. اگزالات باعث ایجاد سنگ های کلیوی می شود. به همین دلیل باید به میزان متعادل مصرف شود.

۲- مصرف میزان زیاد چای کرن‌بری می تواند باعث اختلالات معده مانند اسهال و ناراحتی های دستگاه گوارش شود.

۳- افراد حساس به آسپرین از مکمل های کرن‌بری نیز نباید استفاده کنند، چراکه این میوه حاوی مقادیر بالای سالیسیلیک اسید است.


چای کرن بری نیوشا

چای کرن بری نیوشا

– کرن بری میوه ای از خانواده میوه های قرمز است که به شکل بیضی و حدوداً به اندازه یک آلبالوی درشت است و طعمی ترش و شیرین دارد. جدیدترین تحقیقات علمی گویای این است که زنانی که انواع ریزمیوه های قرمز از جمله کرن بری را مصرف می کنند، کمتر از سایر زنان دچار حملات قلبی می شوند. – کرن بری سرشار از ویتامین C، فلاونوئیدها، اسیدسیتریک و بنزوئیک اسید است و بر همین اساس، باعث بهبود سیستم گردشی در بدن می شود. – تانن های فشرده موجود در کرن بری از فرایند اکسیداسیون کلسترول های بد جلوگیری می کند و در واقع، با گرفتگی رگ ها مقابله می نماید. از این نگاه، تانن ها یک پشتیبان و حامی طبیعی برای قلب سالم محسوب می شوند. – کرن بری یک ماده آنتی باکتریال قوی است که بر روی PH ادرار تأثیر می گذارد و از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می کند. روزانه مصرف یک لیوان دم کرده ی کرن بری به درمان بیماری هایی نظیر عفونت مجاری ادراری و کلیوی کمک می کند. – اخیراً دانشمندان چینی کشف کرده اند کرن بری در درمان عفونت مخصوص معده (HBP) تأثیرات بسیار محسوسی دارد. در حالی که این عفونت در صورت عدم درمان، در درازمدت منجر به بروز سرطان معده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *