شاید هنگامی که در حال فکر کردن به نوشیدن یک دمنوش هستید، یک فنجان چای ترش اولین پیشنهادی نباشد که به ذهنتان برسد؛ اما اجازه ندهید که اسم آن شما را بترساند چراکه فواید سلامتبخش چای ترش در کنار مزه منحصربه فرد آن باید برای شما کافی باشد تا حداقل تصمیم بگیرید آن را امتحان کنید. گل های خشک شده hibiscus یک چای مفید است که نوشیدن آن به صورت داغ یا سرد می تواند لذتبخش باشد. در برمه و هند، برگ های آن به عنوان یک سبزی استفاده می شود، درحالیکه در مکزیک گل های خشک شده آن یک غذای لوکس است.
درباره فواید سلامتبخش این چای:
چای ترش دارای مزه ترش و تند خوشایندی است که می تواند با مقدار کمی عسل، آگاو یا سایر شیرین کننده های طبیعی دم گذاشته شود. همچنین به راحتی در مخلوط های چای گیاهی پیدا می شود که در آن چای ترش ترکیب اصلی است. محققان hibiscus و کاربردهای آن را در حیوانات و انسان ها مورد مطالعه قرار دادهاند و خواص آنتی اکسیدانی، ضدکلسترولی و ضدپرفشاری خون مربوط به آن را کشف کردند.
درباره وضعیت فشار خون بهتر:
در بیشتر گزارش های اخیر، کارشناسان مطالعات حیوانی و انسانی مربوط به hibiscus و اثر آن بر کلسترول و فشار خون را بررسی کردند. در این مطالعه مروری کارشناسان قادر به گزارش موارد زیر بودند:
درباره پلی فنول ها و سلامت قلب:
به طور کلی، محققین گزارش کردند که عصاره hibiscus “درمانی برای فشار خون بالا و چربی خون بالا” است. اگرچه آن ها معتقدند که قبل از هر توصیه برای مصرف، مطالعات حیوانی و انسانی جامعتری می تواند انجام پذیرد.
از چای ترش لذت ببر!
اگر شما گل های خشک شده hibiscus را استفاده می کنید، نصف فنجان از گل ها را به 3 فنجان آب جوش اضافه کنید، قوری را از روی حرارت بردارید واجازه بدهید تا چای به مدت 15 تا 20 دقیقه خیس بخورد. شما می توانید مقدار گل مصرفی را برای رسیدن به مزه مطلوبتان تنظیم کنید و یا یک تکه چوب دارچین در طول فرایند خیس خوردن به آن اضافه کنید، سپس آن را صاف کنید و از چای گرم لذت ببرید یا اجازه بدهید که خنک تر شود و میل کنید. همچنین چای ترش خالص یا ترکیب شده با سایر طعم دهنده ها به صورت کیسه ایی نیز وجود دارد. به عنوان یک پیشنهاد، شما می توانید از نوشیدن یک فنجان چای ترش با مقداری ریشه شیرین بیان، پوست پرتقال و علف لیمو لذت ببرید.
روش دم دمنوش چای ترش کیسه ای لفاف دار نیوشا: متناسب با علاقه خود نسبت به رنگ و غلظت چای، ۱ یا ۲ کیسه چای در فنجان یا قوری مناسب که محتوی آب جوش است، قرار دهید. پس از ۱۰ دقیقه، کیسه چای را خارج نموده و از نوشیدن لذت ببرید. – دمنوش چای ترش کیسه ای لفاف دار نیوشا را می توان به هر دو صورت سرد و گرم به همراه مقداری قند، نبات یا حتی بدون آن به عنوان یک نوشیدنی رژیمی مصرف کرد. – در عهد باستان از چای ترش یا سرخ به عنوان شاداب کننده و رفع کننده عوارض بیماری های قلبی استفاده می کرده اند. – این چای یک خنک کننده قوی برای بدن است، از این رو به عنوان یک نوشیدنی تابستانه گزینه بسیار مناسبی است. این چای میزان تعرق را افزایش داده و دمای داخلی بدن را کاهش می دهد. – افرادی که دارای قند، چربی و فشار خون بالا هستند، بهتر است یک تا دو نوبت از چای روزانه خود را به چای ترش اختصاص دهند. این گیاه کاهش دهنده فشار خون، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی است و برخلاف چای سیاه یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید. – یکی از مهم ترین خواص چای ترش شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضددیابتی هم دارد. در هند و مشرق زمین از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای رفع سستی، گیجی و درمان سوءهاضمه استفاده می شود. – چای ترش به طور طبیعی، خاصیت ضدمیکروبی و ضد سرطانی دارد و علاوه بر تقویت مکانیزم دفاعی، از بدن در برابر عفونت های باکتریایی نیز محافظت می کند.