نوشیدنی شکلات و زعفران
نوشیدنی شکلات و زعفران
۱۳۹۷-۰۲-۲۷
سفرانو
سفرانو
۱۳۹۷-۰۲-۲۷
Rate this post

مواد لازم:

چای سیاه و دارچین کیسه ای نیوشا: ۱ عدد

چای سیاه و هل کیسه ای نیوشا: ۱ عدد

دمنوش مثلثی به نیوشا: ۱ عدد

آب سیب: ۳۰ سی سی
آب انگور: ۳۰ سی سی

طرز تهیه:

چای دارچین و هل و دمنوش به را در آب جوش قرار داده تا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد . پس از دم کشیدن اجازه دهید تا کاملا خنک شود. چای را در یک لیوان ریخته و سپس آب سیب و آب انگور را اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *